ISMÉT SEGÍTETTÜNK DOMINIK KRUŽLIAK LABDARÚGÓNAK

Dominik Kružliak professzionális szlovák labdarúgó, az FK DAC 1904 Dunaszerdahely tapasztalt játékosa. Pályafutását Kružliak még a rózsahegyi ifjúsági válogatottban kezdte, mindazonáltal a Liptószentmiklósról származó tehetséges fiatal játékos rövid idő alatt felküzdötte magát az FK DAC 1904 Dunaszerdahely professzionális játékosai közé, ahol szinte azonnal a védelem vezetőjévé vált.

Azonban, mint a professzionális játékosok többségénél, mozgásszervi gondok kezdtek jelentkezni nála is. Az edzések során deréktáji fájdalmai voltak, melyek ismétlőlegesen „kényszerszabadságra” utalták őt.

Az események a légi Levita Neurorehabilitációs Klinikán tett látogatása után vettek fordulatot, ahol az alapos orvosi és fizioterapeutás vizsgálatot követően MLS – lézeres kezelésen vett részt. Ezen kezelés hatékonysága a kétféle lézersugár kombinációjában és szinkronizációjában rejlik. A szabadalmaztatott MLS impulzus köszönhetően a nagy lézerteljesítménynek egyértelműen gyorsabb és hatékonyabb, mint a korábbi változatok. Bc. Kurucz Zoltán vezető fizioterapeuta szerint „ az MLS lézer a mozgásszervi megbetegedések gyógykezelésének igen hatékony kiegészítője. A gyakorlatban már pár alkalmat követően is gyors hatás figyelhető meg, ugyanakkor eddig semmilyen mellékhatása nem volt tapasztalható”. A 10. speciális lézeres kezelés után Dominik úgy érzi ismét kiváló formában van, készen arra, hogy újra nagyszerű teljesítményt nyújtson. Fájdalmai már szinte teljesen megszűntek, teljes felépülése már csak pár nap kérdése.

Intézményünk, a Levita Neurorehabilitációs Klinika ambuláns formában nyújt intenzív kezeléseket. Köszönhetően a legfejlettebb robotikus rehabilitációs technológiának, a neurorehabilitáció terén új szintre lépünk Szlovákiában. A Levita a legmodernebb neurorehabilitációs intézet, mely világszínvonalon nyújt szakmai és átfogó ellátást betegei részére. Célja, hogy az emberek életébe visszahozza a mozgást, az önellátás képességét és hogy javuljon életminőségük.