Levita
Lehnice

A Levita Klinika egy egyedülálló neurorehabilitációs intézmény, amely világszínvonalú intenzív neurorehabilitációs kezelést nyújt.

 

A robotizált rehabilitáció területén alkalmazott legmodernebb technológiáknak köszönhetően egy lépéssel továbbvisszük a neurorehabilitáció színvonalát Szlovákiában. Mi vagyunk az egyetlen olyan intézmény Szlovákiában, amely a LOKOMAT Pro-t a FreeD modullal együtt használja a járásgyakorláshoz, amely a helyes járási sztereotípiát idézi elő.

 

Szakértő és átfogó ellátást nyújtunk minden korosztály számára. Célunk, hogy visszahozzuk a mozgást az emberek életébe, elérjük az önellátást és javítsuk az életminőséget.

Tőbb információ

Egyéni megközelítés

Minden egyes beteg különböző mértékű károsodással rendelkezik, és az állapotuk kialakulásának különböző szakaszában érkezik hozzánk kezelésre, ami a rehabilitáció során speciális igényeket és követelményeket eredményez. Neurorehabilitációs klinikánk ezért nagy hangsúlyt fektet az egyéni megközelítésre a rehabilitációs program kialakításakor azzal a céllal, hogy a lehető legrövidebb idő alatt tartósan javuljon az egészségi állapot.

Csapatunk

Csapatunk a rehabilitációs terápiában jártas, tapasztalt munkatársakból áll. Győződjön meg a saját szemével csapatunk minőségéről.

MUDr. Matej FÜLÖP

orvos FMRO

fizikális medicína és rehabilitációs orvos

MUDr. Jarmila Petrovičová CSc.

orvos FMRO – külső munkatárs

A Comenius Egyetem Orvostudományi Karán végzett. Tapasztalatait és szakmai tudását főként a stroke után levő betegek kezelésére fordította. 2020 óta a légi Fizikális medicina, balneológia és rehabilitációs szakkórház szakorvosi csapatának tagja, mint felelős szakmai vezető. Volt a SzK Egészségügyi Minisztériumának FMRO főszakértője, a Szlovák Orvosi Kamara mellett működő Szlovák fizikális medicina, balneológia és rehabilitációs orvoslás szakmai társaság bizottsági tagja, az európai fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás szakorvosi uniójának küldöttje. Hosszú távon foglalkozik orvosok és fizioterapeuták oktatásával és továbbképzésével. A Levitánál 2021 óta orvoscsapatunk tagja.

Bc. Kurucz Zoltán

vezető gyógytornász

Több éves tapasztalattal rendelkezik mind a fekvőbeteg-, mind a járóbeteg-ellátásban. A fekvőbeteg-ellátásban sikeresen alkalmazta a bazális stimulációt a kliensek ellátási rendszerében. Emellett az Ápolási Szakközépiskolában külsős oktatóként klinikai gyakorlatot oktatott. Jártas a bazális stimuláció, a Bobath-koncepció, a spirálstabilizáció, a Redcord, a lágy és a mobilizációs technikák területén. Képzésben részesült a robotizált terápiák területén is – Lokomat, Armeo spring, Tyrosttation, Andago, Amadeo, Myro.

Farkasová Linda

gyógytornász

Gyermekek és felnőttek egyéni és csoportos tornáztatásával szerzett tapasztalattal rendelkezik. Korábbi pályafutása során főleg lágy technikákat használt, Pir, SM-rendszer, stability ball. Képzésben részesült a robotizált terápia területén is – Lokomat, Armeo spring, Tyrosttation, Andago, Amadeo, Myro.

Sára Znamenáčková dipl.f.

gyógytornász

Egészségügyi Szakközépiskolát végzett Pozsonyban, okleveles fizioterapeuta és masszőr szakon. Szakdolgozatában a rehabilitáció Duchenne-féle izomdisztrófiára gyakorolt hatását vizsgálta. Közvetlenül az iskola elvégzése után fekvőbeteg osztályon kezdett dolgozni súlyos immobilis és pszichiátriai betegekkel, ahol gazdag tapasztalatokra tett szert a neurológia, geriátria és professzionális kommunikáció területén.

Tamara Janáková dipl.f.

gyógytornász

Tanulmányait a pozsonyi Egészségügyi Szakközépiskolában fejezte be, okleveles fizioterapeuta szakon. Elismert szaktekintélyek felügyelete mellett különböző ideggyógyászati osztályokon szerzett gyakorlatot stroke után levő, szklerózis multiplex-el, Parkinson-kórral és egyéb betegségekkel küzdő betegekkel. Eddigi szakmai gyakorlata során főként a PIR, a manuálterápiás, fitnesz labdás és theraband gyakorlatokat, valamint a neurofiziológia alapjaira épülő technikákat alkalmazta.

Natália Holocsyová

gyógytornász

A pozsonyi Egészségügyi Szakközépiskolában szerzett fizioterápiás és masszázsterápiás diplomát. Szakmai diplomamunkájában a Sclerosis Multiplexszel foglalkozott. Képzésben részesült a Redcord és a robotizált terápia területén is – Lokomat, Armeo spring, Tyrosttation, Andago, Amadeo, Myro.

Fedezze fel klinikánk történetét

Érdekli a kezelés?

Kapcsolatfelvétel

  Hol talál minket?

  Csak 20 km-re Pozsonytól

  • VITA LEHNICE, s. r. o.
  • 930 37 Lehnice č. 113
  • IČO: 52 955 931
  • DIČ: 2121213105
  Navigáció

  Kapcsolatfelvétel

  Hétköznapokon 8:00 - 16:00