Korlátozás nélkül biztosítjuk a rehabilitációt COVID alatt is.

Levita
Lehnice

A Levita Klinika egy egyedülálló neurorehabilitációs intézmény, amely világszínvonalú intenzív neurorehabilitációs kezelést nyújt.

 

A robotizált rehabilitáció területén alkalmazott legmodernebb technológiáknak köszönhetően egy lépéssel továbbvisszük a neurorehabilitáció színvonalát Szlovákiában. Mi vagyunk az egyetlen olyan intézmény Szlovákiában, amely a LOKOMAT Pro-t a FreeD modullal együtt használja a járásgyakorláshoz, amely a helyes járási sztereotípiát idézi elő.

 

Szakértő és átfogó ellátást nyújtunk minden korosztály számára. Célunk, hogy visszahozzuk a mozgást az emberek életébe, elérjük az önellátást és javítsuk az életminőséget.

Tőbb információ

Egyéni megközelítés

Minden egyes beteg különböző mértékű károsodással rendelkezik, és az állapotuk kialakulásának különböző szakaszában érkezik hozzánk kezelésre, ami a rehabilitáció során speciális igényeket és követelményeket eredményez. Neurorehabilitációs klinikánk ezért nagy hangsúlyt fektet az egyéni megközelítésre a rehabilitációs program kialakításakor azzal a céllal, hogy a lehető legrövidebb idő alatt tartósan javuljon az egészségi állapot.

Csapatunk

Csapatunk a rehabilitációs terápiában jártas, tapasztalt munkatársakból áll. Győződjön meg a saját szemével csapatunk minőségéről.

Bc. Kurucz Zoltán

vezető gyógytornász

Több éves tapasztalattal rendelkezik mind a fekvőbeteg-, mind a járóbeteg-ellátásban. A fekvőbeteg-ellátásban sikeresen alkalmazta a bazális stimulációt a kliensek ellátási rendszerében. Emellett az Ápolási Szakközépiskolában külsős oktatóként klinikai gyakorlatot oktatott. Jártas a bazális stimuláció, a Bobath-koncepció, a spirálstabilizáció, a Redcord, a lágy és a mobilizációs technikák területén. Képzésben részesült a robotizált terápiák területén is – Lokomat, Armeo spring, Tyrosttation, Andago, Amadeo, Myro.

Farkasová Linda

gyógytornász

Gyermekek és felnőttek egyéni és csoportos tornáztatásával szerzett tapasztalattal rendelkezik. Korábbi pályafutása során főleg lágy technikákat használt, Pir, SM-rendszer, stability ball. Képzésben részesült a robotizált terápia területén is – Lokomat, Armeo spring, Tyrosttation, Andago, Amadeo, Myro.

Natália Holocsyová

gyógytornász

A pozsonyi Egészségügyi Szakközépiskolában szerzett fizioterápiás és masszázsterápiás diplomát. Szakmai diplomamunkájában a Sclerosis Multiplexszel foglalkozott. Képzésben részesült a Redcord és a robotizált terápia területén is – Lokomat, Armeo spring, Tyrosttation, Andago, Amadeo, Myro.

Fedezze fel klinikánk történetét

Hol találhat meg minket?

Csak 20 km-re Pozsonytól

  • VITA LEHNICE, s. r. o.
  • 930 37 Lehnice č. 113
  • IČO: 52 955 931
  • DIČ: 2121213105
Navigálás