RÓLUNK

A Levita Clinic egy speciális neurorehabilitációs intézmény, amely egy FBLR-re szakosodott orvos járóbeteg-rendelőjét is magában foglalja. Különböző mozgásszervi rendellenességekben szenvedő betegek számára nyújt speciális rehabilitációs ellátást. A betegek számára kerekesszékkel megközelíthető, és ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Csapatunk tapasztalt orvosokból és a rehabilitációs kezelésben jártas egészségügyi szakemberekből áll.

KEZELÉS

Gerinc- és mozgásszervi rendellenességekkel küzdő betegeket kezelünk. A rehabilitációs tervet egyénre szabottan, az beteg igényeihez igazítva készítjük el. A kezelés a rehabilitációs módszerek és a fizikoterápia széles skálájából épül fel.

FOLYAMATOK

Mäkké a mobilizačné techniky

Lágy és mobilizációs technikák

Ezek olyan terápiás módszerek, amelyeket az ízületek és izmok mozgásának és működésének gyógyítására használnak.

Individuálna kinezioterapia

Egyéni kinezioterápia

Ez a rehabilitáció egy olyan formája, amely a mozgásszervi rendszer erősítésére és funkcionalitásának javítására összpontosít. Az egyéni kinezioterápia különböző gyakorlatokat és technikákat alkalmaz, amelyeket az egyes betegek igényeihez igazítanak.

Dynamická neuromuskulárna stabilizácia (DNS)

Dinamikus neuro­muszkuláris stabilizáció (DNS)

Ez egy olyan fizioterápiás módszer, amely az izomcsoportok stabilizációjának és koordinációjának javítására összpontosít. Ezt a módszert a hátfájós betegek rehabilitációjában, de sportolóknál is alkalmazzák az izomhúzódások megelőzésére és a teljesítmény javítására.

REDCORD

REDCORD

A REDCORD gyakorlatokat speciális hevedereken végzik, amelyek lehetővé teszik a páciens mozgásának ellenőrzését és korrekcióját a gyakorlat során. Gyakran használják a mozgásszervi rendszer különböző funkcionális rendellenességeinek kezelésére és megelőzésére.

Elektroterapia

Elektroterápia

Ez egy olyan terápiás módszer, amely elektromosságot használ a fájdalom kezelésére és enyhítésére, a keringés javítására és az izmok erősítésére, valamint a gyulladás csökkentésére.

Magnetoterapia

Mágnesterápia

Ez a fizikoterápia egy olyan formája, amely mágneses mezőket használ különböző betegségek kezelésére és az egészség javítására.

Laseroterapia

Lézerterápia

Ez egy olyan fizikoterápiás módszer, amely lézerfényt használ terápiás célokra. Enyhíti a fájdalmat, csökkenti a gyulladást és mérsékli a duzzanatot. Nagy teljesítményű MLS lézert használunk.

Ultrazvuk

Ultrahang

A fizikoterápiában és a rehabilitációban használják a szövetek gyógyulásának javítására, a fájdalom enyhítésére és az érintett területek funkciójának javítására.

Termoterapia

Termoterápia

Ez egy olyan kezelési forma, amely hő vagy hideg segítségével javítja a vér- és nyirokkeringést, oldja az izomfeszültséget, enyhíti a fájdalmat, növeli az ízületek rugalmasságát és még sok mást. Lazító hatással van a testre és a pszichére.

SM cvičenie

SM gyakorlat

Ez egy olyan edzésmódszer, amely a meggyengült izmok erősítésére és a túlhajszolt izmok ellazítására összpontosít, amelyek a gerinc stabilitásáért és a helyes testtartásért felelősek.

Árlista

Folyamatok Időtartam Ár
Kezdő vizsgálat 30 perc. 55.00 €
Egyéni rehabilitációs program 60 perc. 69.00 €
Egyéni kinezioterápia, DNS, SM gyakorlatok, lágy és mobilizációs technikák 30 perc. 35.00 €
Neurac - Redcord 30 perc. 40.00 €
Lézerterápia legfeljebb 15 perc. 25.00 €
Ultrahang legfeljebb 20 perc. 20.00 €
Mágnesterápia legfeljebb 20 perc. 25.00 €
Elektroterápia legfeljebb 20 perc. 25.00 €
Termoterápia legfeljebb 30 perc. 20.00 €

Hol talál minket?

Csak 20 km-re Pozsonytól

  • VITA LEHNICE, s. r. o.
  • 930 37 Lehnice č. 113
  • IČO: 52 955 931
  • DIČ: 2121213105
Navigáció

Kapcsolatfelvétel

Hétköznapokon 8:00 - 16:00

Érdekli a kezelés?

Kapcsolatfelvétel