Megválaszoljuk a leggyakoribb kérdéseket

Intenzív neurorehabilitációt biztosítunk a legmodernebb robotikai berendezések és a szokásos rehabilitációs módszerek kombinációjával. A kezelés során nagy teljesítményű lézert és egyéb fizikoterápiát is alkalmazunk.

Bárkit, akinek az életét neurológiai, ortopédiai vagy traumás állapot befolyásolta. Ezek főként a következő diagnózisok: agyvérzés, sclerosis multiplex, agyi bénulás, Parkinson-kór, gerincvelő- és fejsérülések.

A rehabilitációs program minimum 30 óra, amely 2 hét alatt teljesíthető. Az ügyfél naponta átlagosan 3 terápiás órán vesz részt, azaz 4-6 kezelés heti 5 napon keresztül.

A Levita Klinika ambuláns formában nyújt rehabilitációt, nem rendelkezünk ágyakkal. Létesítményeink azonban a VITALITA n.o. Lehnice telephelyén találhatók, ahol lehetőség van  szállást igénybe venni 1 ágyas, pótágyazható szobákban, saját fürdőszobával. Szükség esetén lehetőség van a VITALITA n.o. Lehnice ápolási szolgáltatásait is igénybe venni a rehabilitációs program során.

A Levita Klinika nem köt szerződést biztosítótársaságokkal, a páciens maga fizeti a kezelést.

Légen, 20 km-re Pozsonytól és Dunaszerdahelytől.

A kezelés hatásai számos tényezőtől (diagnózis, a betegség teljes hossza,…) függnek, és nehéz előre meghatározni őket. Ökölszabályként azonban elmondható, hogy minél intenzívebb és hosszabb ideig tart a rehabilitáció, annál nagyobb a valószínűsége az egészségi állapot javulásának. Ezért a minimális kezelési idő 30 óra.

Ahhoz, hogy az ügyfél orvosi kezelést kapjon, nincs szükség orvosi beutalóra. A kezelés alkalmasságának megítélése érdekében javasoljuk, hogy az első vizsgálat előtt küldjék el az ügyfél orvosi leletét. Az első vizsgálati időpontot az ügyfél egészségi állapotának pozitív értékelése után egyeztetünk.

Érdekli a kezelés?

Kapcsolatfelvétel