ZĽAVA NA NEUROREHABILITAČNÝ PROGRAM

Viac info

OPÄŤ SME POMOHLI FUTBALISTOVI DOMINIKOVI KRUŽLIAKOVI

Dominik Kružliak je profesionálny slovenský futbalista, ktorý je skúseným hráčom FK DAC 1904 Dunajská Streda. Kružliak začal svoju kariéru v mládežníckych výberoch Ružomberka, avšak talentovaný mladý hráč pôvodom z Liptovského Mikuláša sa za rýchly čas vypracoval na profesionálneho hráča FC DAC 1904 Dunajská Streda, kde sa okamžite stal lídrom obrany.

Avšak ako u väčšiny profesionálov, aj u neho sa začali prejavovať problémy s pohybovým aparátom. Počas tréningov začal pociťovať bolesti krížov, ktoré ho opakovane prinútili na „povinnú“ dovolenku.

Zvrat prišiel po návšteve neurorehabilitačnej kliniky Levita v Lehniciach, kde sa po dôkladnom vyšetrení lekárom a fyzioterapeutom pristúpilo k aplikácii MLS – laserovej technológii. Jeho efektivita spočíva v kombinácii a synchronizácii dvoch typov laserového žiarenia. Patentovaný impulz MLS vďaka vysokému laserovému výkonu je rozhodne rýchlejší a efektívnejší ako jeho predošlé varianty. Podľa hlavného fyzioterapeuta, Bc. Zoltána Kurucza „MLS laser je veľmi účinným doplnkom pri liečbe pohybového ústrojenstva. V praxi pozorujeme jeho rýchly efekt už po niekoľkých aplikáciách a doteraz sme nezaznamenali žiadne vedľajšie účinky“. Po 10. aplikáciách špeciálneho laseru sa Dominik cíti byť opäť vo výbornej kondícii a je pripravený podať perfektný výkon. Jeho bolesti už takmer úplne ustúpili a zostáva už len otázkou niekoľkých dní, kým dôjde k plnej regenerácii.

Klinika Levita je neurorehabilitačné zaradenie, ktoré poskytuje intenzívnu liečbu ambulantnou formou. Vďaka najmodernejším technológiám v oblasti robotickej rehabilitácie posúvame úroveň neurorehabilitácie na Slovensku o krok ďalej. Špičkové neurorehabilitačné zariadenie Levita poskytuje pre svojich pacientov odbornú a komplexnú starostlivosť na svetovej úrovni. Jej cieľom je vrátiť ľuďom do života pohyb, dosiahnuť sebestačnosť a zlepšiť kvalitu ich života.